• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۹/۱۹
برگزاری بیستمین نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری با همكاری مركز تحقیقات ابریشم كشور

بیستمین نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری استان گیلان از تاریخ 19 لغایت 21 آذرماه در محل سالن آتشنشانی واقع در رشت تقاطع انتظام برگزار گردید، بهگزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات ابریشم کشور  بیستمین نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری استان گیلان  به همّت استانداری گیلان و پارک علم و فناوری طی 3 روز از 19 آذرماه سال جاری در رشت برگزار گردید. این نمایشگاه با حضور پُر رنگ مراکز و مؤسسات تحقیقاتی ذیل سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی همراه بود. در این نمایشگاه آخرین دستاوردهای پژوهشی مؤسسات، مراکز تحقیقاتی، دستگاههای اجرایی استان و دانشگاهها رونمایی گردید. همچنین مرکز تحقیقات ابریشم کشور  نیز با شرکت فعالانه در نمایشگاه هفته پژوهش در غرفه تدارک دیده شده ضمن پرورش لارو زنده ابریشم توسط غذای مصنوعی، آخرین دستاوردهای پژوهشی و نتایج حاصل از پروژههای تحقیقاتی انجام شده در سال 98 را در معرض بازدید عموم قرار داد.

گفتنیاست غرفه مرکز تحقیقات ابریشم با استقبال بینظیر علاقهمندان از جمله دانشجویان، دانشآموزان و پژوهشگران قرار گرفت و در روز افتتاح نمایشگاه جناب آقای دکتر ولدان، مدیرکل محترم دفتر فناوری سازمان تحقیقات از غرفه ابریشم بازدید نمودند.

همچنین در طی این نمایشگاه آقای دکتر رضــی ریاست محترم دانشگاه گیلان، آقای دکتر میرحسینی معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه گیلان، آقای مهندس سـروی رئیس مرکز توسعه نوغانداری کشور، آقای دکتر باسـتی رئیس پارک علم و فناوری استان گیلان، تعدادی از اعضای شورای اسلامی کلانشهر رشت، خانم دکتر حسینی رئیس مؤسسه تحقیقات برنج کشور، دکتر پاداشت رئیس پژوهشکده چای کشور و نیز تعدادی از مدیران محترم استانی از غُرفه ابریشم بازدید کردند.

5.3.12.0
    V5.3.12.0